Quality

Mowi Belgium staat garant voor kwalitatief hoogstaande visproducten.

Wij leveren kwaliteitsproducten die voldoen aan de strengste voedselveiligheidsstandaarden:

Mowi Belgium is al vele jaren zowel BRC- als IFS-gecertificeerd.
De standaarden van het British Retail Consortium – een Britse brancheorganisatie van retailers – behoren tot de strengste normen binnen de voedingssector; de IFS Food Standard werd ontwikkeld op basis van deze BRC-standaarden en wordt o.a. ondersteund door de Duitse, Franse en Italiaanse brancheorganisaties van retailers/distributeurs van voedingsmiddelen.

Naast het voldoen aan deze hoge kwaliteitsstandaarden zijn we ook als geen ander toegewijd aan het produceren van duurzame vis. Alle vis die we produceren is dan ook gekenmerkt door één van onderstaande labels:

  • MSC – Marine Stewardship Council – is een onafhankelijk keurmerk dat garandeert dat de vis duurzaam gevangen is. MSC heeft als doel de oceanen te beschermen en te zorgen dat er voldoende vis is voor zowel deze als toekomstige generaties.
  • ASC – Aquaculture Stewardship Council – is een onafhankelijk keurmerk voor verantwoord gekweekte vis, schaal- en schelpdieren. Vis met het ASC-keurmerk is afkomstig van kwekerijen die hun invloed op water, natuur en milieu beperken, goed zorgen voor hun medewerkers en rekening houden met de omwonenden.

Ons kwaliteitsteam in Brugge bestaat uit mensen die een passie hebben voor de kwaliteit van onze visproducten. Elke dag opnieuw ondersteunen zij onze mensen in de productie om producten af te leveren die lekker, gezond en van topkwaliteit zijn.

Openstaande vacatures op deze afdeling

Er zijn geen openstaande vacatures op deze afdeling.