Quality

Mowi Belgium staat garant voor kwalitatief hoogstaande visproducten.

Wij leveren kwaliteitsproducten die voldoen aan de strengste voedselveiligheidsstandaarden:

Mowi Belgium is al vele jaren IFS-gecertificeerd. De IFS Food Standard is een erkende standaard bij het GFSI (Global Food Initiative Standard) voor voedselverwerkende bedrijven. De focus ligt er voornamelijk op voedselveiligheid, het kwaliteitssysteem en het productieproces.

Naast het voldoen aan deze hoge kwaliteitsstandaarden zijn we ook als geen ander toegewijd aan het produceren van duurzame vis. Alle vis die we produceren is dan ook gekenmerkt door één van onderstaande labels:

  • MSC – Marine Stewardship Council – is een onafhankelijk keurmerk dat garandeert dat de vis duurzaam gevangen is. MSC heeft als doel de oceanen te beschermen en te zorgen dat er voldoende vis is voor zowel deze als toekomstige generaties.
  • ASC – Aquaculture Stewardship Council – is een onafhankelijk keurmerk voor verantwoord gekweekte vis, schaal- en schelpdieren. Vis met het ASC-keurmerk is afkomstig van kwekerijen die hun invloed op water, natuur en milieu beperken, goed zorgen voor hun medewerkers en rekening houden met de omwonenden.

Ons kwaliteitsteam in Brugge bestaat uit mensen die een passie hebben voor de kwaliteit van onze visproducten. Elke dag opnieuw ondersteunen zij onze mensen in de productie om producten af te leveren die lekker, gezond en van topkwaliteit zijn.

Openstaande vacatures op deze afdeling

Er zijn geen openstaande vacatures op deze afdeling.

  • Spontaan solliciteren!

    Staat jouw volgende job hier nu niet tussen? Stuur ons dan een open sollicitatie. Wanneer er een passende vacature voor jou vrij komt, weten we je te vinden!
  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, xls, xlsx, Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, xls, xlsx.